Ragout van KellyBronze

Kalkoen_ragout

Dit is een recept dat u kunt gebruiken na u kerst diner. Het is uiteraard zonde om verder niets te doen met het Kelly Bronze vlees dat u over heeft,daarom bieden wij hier een aantal ‘Flavours of the Farm huis’  recepten aan.

Benodigdheden

400 gr Kellly Bronze vlees
50 gr boter
200 gr champignons
1 liter water
1 bouillonblokje
0,5 liter room
pasteibakje of rijst
peper en zout

Bereiding

Snij het gegaarde vlees van de Kelly Bronze in passende stukjes. Zet in een kookpannetje 50 gr boter aan en voeg hier 200 gr champignons aan toe.

Bak dit tot dit een beetje bruin en zacht is. Voeg aan de champignons 1 liter water, 1 bouillonblokje en 0,5 liter room aan toe goed doorkoken en afbinden met beurre manier: (gelijke delen boter en bloem)

Daarna de gesneden stukken Kelly Bronze toevoegen op smaak maken met peper en zout. Serveren in een pasteibakje of bij rijst.

Share this post