FAQ

Verzending & Retourneren

Nee, het betreft een voedingsproduct. Het is daardoor niet mogelijk uw bestelling te retourneren. Mocht u ergens ontevreden over zijn, neemt u dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

De bestelling wordt verpakt in een geïsoleerde, met coolpacks gekoelde doos om de producten zo lang mogelijk koel te houden.

U ontvangt een bevestiging per e-mail, hierin staat vermeld vanaf wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Deze bevestiging is tevens uw afhaalbewijs. Neemt u deze aub mee naar uw afhaalpunt.

Uw bestelling wordt verzonden naar het afhaalpunt dat vermeld staat in de verzendbevestiging die u via e-mail heeft ontvangen. Als uw bestelling toch niet bij het betreffende afhaalpunt ligt, neemt  u dan aub contact met ons op.Betalingsmogelijkheden

Ideal, Paypal, Creditcard, Vooruitbetaling, onder Rembours en de Flavours cadeaubon.KellyBronze

De KellyBronze is vanaf woensdag 23 december op te halen bij de slager.

De KellyBronze wordt op 21 december afgeleverd bij u thuis.

De KellyBronze kalkoen is te herkennen aan de zwarte/bronze veerstoppels, het metalen Kelly plaatje of het zwarte embleem op de KellyBronze®.

De KellyBronze wordt geleverd in een doos van 37x22x20 cm. De meeste ovens kunnen een kalkoen tot 10 kg aan.

Haal de kalkoen uit de doos en leg hem in de koelkast. Is de kalkoen te groot voor de koelkast, laat de KellyBronze® dan in de doos zitten en zet deze doos op de meest koele plaats in uw huis. Dit kan de garage of uw kelder zijn. Open de doos een klein stukje. Het zakje met de maag en lever dient u wél in de koelkast te leggen!

Bij maximaal 2 graden Celsius +/- 5 dagen.

Nee, de KellyBronze is van zichzelf al vol van smaak. Wij stellen voor om de KellyBronze kalkoen niet te vullen.

De KellyBronze® voedersamenstelling bestaat uit 70% granen en 30 % plantaardige eiwitten. We gebruiken enkel GM vrij voer, zonder additieven en groei bevorderaars.

Nee, onze KellyBronze® wordt gevoerd met additief vrij plantaardig voer maar is niet Biologisch. In Engeland en Duitsland worden wel Biologische KellyBronze® gehouden. Op aanvraag kunnen wij u deze leveren. Graag attenderen wij u erop dat de biologische KellyBronze® vele malen duurder is.

Ja, deze kunt u om de kalkoen in braadslede leggen om de smaak te versterken.

Per persoon +/- 500 gr KellyBronze®.

De KellyBronze® is een originele kalkoen. Het is een langzaam groeiend ras en wordt buiten gehouden. Daardoor heeft de KellyBronze® meer smaak en heeft het vlees meer structuur. De KellyBronze® heeft zwarte veren. (opgelet; niet iedere zwarte kalkoen is een KellyBronze® , vraag om het herkomstbewijs).

Dit bevelen wij niet aan. Dit omdat de kalkoen dan gestoomd wordt in plaats van gebakken.

Plaats de KellyBronze® met de borst op de bakplaat om de kalkoen sappig te houden. Draai de kalkoen de laatste 30 minuten van het gaarproces op de rug zodat ook de borst mooi bruin wordt.

Prik met een vleespen in de lies. Als het vleessap helder is dan is de KellyBronze® gaar. Als het sap rozeachtig is, dan nog 15 minuten door bakken. Controleer elke 15 minuten, wanneer nodig.

U dient een restant altijd in de koelkast te bewaren. Koel het restvlees snel af en dek het af met keukenfolie. Het is dan nog maximaal 3 dagen houdbaar.


Blijf op de hoogte van ons nieuws