Nieuws

  • Alles
  • KellyBronze
  • Nieuws
  • Overig

Biggen in de WEI

Ja de nieuwe biggen gaan weer de wij in, dit is natuurlijk geweldig! Zie het filmpje!

Biologische Boeren Gezocht

Wij van Flavours of the Farm zoeken Boeren die een positieve sprong willen maken richting de biologische sector. Wat zoeken wij: Boeren die voor ons Biologische Kip of Kalkoen willen gaan houden. Meer info bel ons of mail ons Tel: 0475-498003 Email: Info@flavourofthefarm.nl  

Samen met Lekker Tafelen op bezoek naar Paul Kelly.

Klik HIER voor het artikel.

De smaak van Roosen recepten

Klik op de afbeeldingen voor naar recept te gaan Aflevering Leudal Aflevering IKL Aflevering Peel & Maas

Varken aan het Spit of BBQ

Wij hebben al een tijdje een hele mooi BBQ en spit waar wij varkens op doen grillen, voor bruiloften maar ook leuke feestjes. Samen met Restaurant de Busjop kunnen wij voor u de gehele catering leveren. Vragen? Zie Catering

De Smaak Van Roosen

Klik hier voor Facebook pagina.

Paul kelly & Geert Coolen

Nu vlak voor de kerst zijn we nog samen met De smaak van Roosen naar Engeland geweest. Daar hebben we Paul Kelly bezocht en zijn ultieme Kellybronze kalkoen. Ik ben zelfs nog een wedstrijd aan gegaan met de wereld kampioen kalkoen plukken.

Locatie Heibloem voor de lente.

Zachary Sitram schrijft.

Via flavours of the farm hebben wij wat Essex varkensvlees aangekocht. Wat een geweldig stuk vlees, het vlees kan makkelijk concurreren met de andere soorten vlees die ik heb bereid Iberico, Gascon. Omschrijving van het vlees De kleur van het vlees is tussen roze en rood in en heeft een uitstekende marmering en een vetrand

Nieuwe locatie Leveroy

Nu flavours al een tijdje bezig met het houden van dier op een vriendelijke wijze, gaan we nu een tweede locatie er bij pakken. op deze locatie zullen de vlees varkens opgroeien tot volwassen dieren.  

Blijf op de hoogte van ons nieuws